Post by tinggranacenno on Feb 9, 2022 7:04:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch coins ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Ξέρω ότι δουλέψατε πολύ σκληρά για αυτήν την ενημέρωση, αλλά... Προσωπικά ΑΓΑΠΗΣΑ τα παλιά γραφικά με pixel. Τώρα μοιάζει με ένα φτηνό παιχνίδι flash. Το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι τόσο διασκεδαστικό και εθιστικό, αλλά δεν είναι το ίδιο.
Τα χειριστήρια δεν είναι πολύ καλά όταν προσπαθείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ κατασκευής, καταστροφής κ.λπ. Η καταστροφή θα πρέπει να απενεργοποιηθεί μόλις εφαρμοστεί. Επίσης, η τοποθέτηση του μεταφορικού ιμάντα χρειάζεται μεγάλη αναβάθμιση ευφυΐας. Θα πρέπει να συνδέονται αυτόματα σε κοντινούς ανοιχτούς μεταφορείς, έτσι ώστε να μην σέρνω τον αντίχειρά μου παντού, απλώς για να κάνω τον μεταφορέα μου να συνδεθεί δεξιά ή αριστερά. Θα πρέπει επίσης να προσθέσετε ένα κουμπί "περιστροφή".
Όλο το παιχνίδι είναι τόσο μπερδεμένο, απλά το να προσπαθείς να παίξεις κάτι είναι γελοία πιο δύσκολο από ό,τι χρειάζεται για να είναι το απόλυτο σκυλάδικο παιχνίδι
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για το πώς να κάνετε πράγματα στο παιχνίδι. Μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο, αλλά αυτό προσθέτει στη διασκέδαση! Είναι πραγματικά ένα προσεγμένο και καλά μελετημένο παιχνίδι. Τα επίπεδα μπορεί να είναι μια πρόκληση στην αρχή. Είναι ένας ενδιαφέρον συνδυασμός εξόρυξης και δημιουργίας πόρων και άμυνας πύργων. Και μάντεψε τι? ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!
Cooking Fest : Cooking Games ஆர்கேட் ltkz
μόλις από 10 λεπτά παιχνιδιού, μπορείτε να πείτε ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για αυτό, ωστόσο, τα μικρά τηλέφωνα δεν μπορούν να χειριστούν το πλήρες μενού χωρίς επικάλυψη και προσωπικά βρίσκω το σύστημα τοποθέτησης του κτιρίου άβολο.
Αν πιστεύετε ότι ΑΥΤΟ είναι διασκεδαστικό (δεν έχετε παίξει ακόμα κινητό), τότε θα έχετε ένα BLAST στον υπολογιστή, μπορείτε να αποκτήσετε φοβερά mods όπως το Exogenisis και πολλά άλλα, μπορείτε επίσης να παίξετε διακομιστές χωρίς καθυστέρηση!
Το concept είναι υπέροχο και λειτουργεί ομαλά σαν factorio. Αλλά τα γραφικά είναι τόσο εικονοστοιχεία που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν βράχο και τα κτίρια. Έτσι είναι απλοποιημένο.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά το σεμινάριο είναι χάλια που δεν μπορώ να το καταλάβω, ελπίζω να το διορθώσετε και η τοποθέτηση του πράγματος είναι ενοχλητική
Mindustry Aksi wlwg
πολύ διασκεδαστικό το έχω αρκετά σε κάθε πλατφόρμα τώρα προτείνω καλύτερα την έκδοση steam αν δεν ξέρετε πώς να μεταφέρετε την ip foward για multiplayer μεγάλων αποστάσεων, καθώς και η τροποποίηση είναι πιο εύκολη στο steam. αλλά αν μόλις το δοκιμάσετε, παίξτε σίγουρα την έκδοση για κινητά. 10/10 αξίζει τον χρόνο μου
Οι οδηγίες δεν είναι πολύ σαφείς ή δεν ενημερώνονται σωστά και το παιχνίδι θα κολλήσει σε έναν ενστικτώδη βρόχο.
Mindustry Laga dfku
Τρομερό περιβάλλον παιχνιδιού. Χαζό φροντιστήριο. Παίζω παιχνίδι άμυνας πύργων, πόρους εξόρυξης και αναβαθμίσεις στρατηγικής. Αλλά αυτό είναι πραγματικά χάλια. Το σύστημα μεταφοράς είναι το πιο μοναστήρι, δεν αναγνωρίζει καν πού να συνδεθεί, την είσοδο, την έξοδο ή τη διασταύρωση. Το να προσπαθείς να είσαι μοναδικός δεν κάνει το παιχνίδι φιλικό
Mindustry Aksi wlwg
Το σεμινάριο έχει χαλάσει. Εκτός από το να μου λέτε να χρησιμοποιώ πλήκτρα σε ένα πληκτρολόγιο, (τα οποία κατάλαβα πώς να μετακινήσω, να ζουμ κ.λπ. όπως θα έκανε κανείς συνήθως σε ένα τηλέφωνο), αφού σας ζητηθεί να κάνετε αυτόματη εξόρυξη, σας λένε να το ακυρώσετε . Αφού πατήσετε Άκυρο, το σεμινάριο δεν σας επιτρέπει να συνεχίσετε. Λυπηρό, γιατί τα γραφικά φαίνονται πολλά υποσχόμενα.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε, ειδικά στο κινητό. Οι μηχανισμοί της νέας ενημέρωσης το κάνουν έτσι ώστε να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια παγκόσμια κατάκτηση και πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις, καθιστώντας σημαντικό να μεγιστοποιήσεις όλους τους πόρους που μπορείς να αποκτήσεις με ασφάλεια και τους μηχανισμούς για την άμυνα είναι επίσης καλές. Αν και ένα πράγμα με μπέρδεψε, το πώς οι πόροι σας διαδίδονται σε όλο τον κόσμο. Μόνο ορισμένες βάσεις μπαίνουν σε άλλες κατά την εκτόξευση, αλλά όλες οι βάσεις επιτρέπουν την έρευνα.
Αυτό το παιχνίδι έχει δυνατότητες, αλλά τα χειριστήρια και η διάταξη χάρτη το καταστρέφουν. Χρειάζεται πολύς χρόνος κατασκευής μεταφορέων με περιορισμένους ελέγχους στον κατακόρυφο σχεδιασμό χαρτών για να είναι διασκεδαστικό.
Μόλις ενημερώθηκε στο 78 και τώρα δεν μπορώ να συνδέσω τις γέφυρες ή το ρεύμα μου, αλλά κατά τα άλλα υπέροχο παιχνίδι. Επίσης, κανένας άλλος διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος για δεδομένα εκτός και αν δεν μπορώ να βρω τους σωστούς διακομιστές.
Πολύ δύσκολα χειριστήρια σε ένα τηλέφωνο. Η ρύθμιση για ορισμένα πράγματα, όπως η εξόρυξη μεταλλεύματος, είναι επώδυνη σε ένα τηλέφωνο.
Mindustry Acción jgk
Είχα μεγάλα προβλήματα με το να λειτουργήσουν τα χειριστήρια. Χτύπαγα ξανά και ξανά και δεν θα γινόταν τίποτα. Το πιο απογοητευτικό από όλα είναι ότι η κατασκευή βελούδων μεταφοράς κολλώντας και σύροντας απλά δεν λειτουργεί τις περισσότερες φορές. Συνήθως δεν μπορώ να κατασκευάσω περισσότερο από 1 πλακίδιο μεταφορέα τη φορά, και αν το κάνετε αυτό δεν θα μεταφέρει τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση. Τα παράτησα λόγω απογοήτευσης με τους ελέγχους. Το υπόλοιπο παιχνίδι έχει σίγουρα δυνατότητες.
Το παιχνίδι είναι εντάξει για έναν παίκτη, αλλά είναι πραγματικό παιχνίδι μόνο μετά το ξεκλείδωμα, όλα είναι για πολλούς παίκτες. Ο οποίος δεν έχει ενεργούς διακομιστές, εκτός εάν εσείς και ένας φίλος θέλετε να φιλοξενήσετε έναν. Χωρίς ανοιχτά λόμπι, αυτό είναι πολύ περιορισμένο παιχνίδι. Τα Lancers είναι OP. Τα υλικά της κορυφαίας βαθμίδας είναι πολύ ακριβά για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν πραγματικά.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και ήθελα να κάνω επανεκκίνηση από την αρχή, αλλά το παιχνίδι συνεχίζει να καταρρέει και δεν ξέρω γιατί. Χρησιμοποιώ ένα Samsung Galaxy s7. Συνήθως κολλάει αφού κλείσω την εφαρμογή και έπεσε κατά την πρώτη αποστολή γιατί μπορούσα να κάνω οτιδήποτε.
Λατρεύω το μείγμα μεταξύ εργοστασιακών κτιρίων και άμυνας πύργων. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή αγορές σε εφαρμογές είναι ωραίο. Το Multiplayer είναι ωραίο και μου αρέσει η καμπύλη δυσκολίας στην καμπάνια. Δεν έχω κανένα παράπονο.
Μπορείτε να το φτιάξετε σε sandbox όπου μπορείτε να δημιουργήσετε συμμαχικά ρομπότ γιατί είναι δύσκολο να φτιάξετε συμμαχικά ρομπότ.
Μόλις άρχισε να παίζει, αλλά το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό. Ωστόσο, το σφάλμα που σκουπίζει τα δεδομένα σας κάθε φορά που μπαίνετε ξανά στο παιχνίδι καταστρέφει πραγματικά την εμπειρία. Κατάφερα να παρακάμψω το πρόβλημα εξάγοντας και εισάγοντας δεδομένα παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά λύση. Η διόρθωση αυτού του σφάλματος θα βελτίωνε πραγματικά την εμπειρία του παίκτη και θα βελτίωνε το παιχνίδι στα 5 αστέρια. Κατά τα άλλα, είναι πολύ παρόμοιο με το Facforio, για μένα, και αξίζει 100% να το παίξεις.
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή που έχω παίξει εδώ και 40 χρόνια. Είναι στρατηγική ή πραγματικός χρόνος, όποια θέλετε, single ή multiplayer, και μπορείτε να κάνετε spam ή στρατηγική, όπως θέλετε. Παίξτε το όπως θέλετε ή χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο σε γλώσσα προγραμματισμού για να παίξετε το ίδιο το παιχνίδι. Είναι γρήγορο, σταθερό και ελαφρύ. Η αναπαραγωγή του σε Chromebook συνιστάται ιδιαίτερα, καθώς υπάρχουν μερικά πολύ μικρά γραφικά.
Το παιχνίδι δεν αποθηκεύτηκε μετά από πολλές αποστολές και επιλέγοντας αποθήκευση και έξοδο. Ευχαριστώ που χάσατε τον χρόνο μου.
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν από ένα χρόνο και δεν είχα πολλά να κάνω. Αλλά όταν είδα ότι αυτό το παιχνίδι είχε μια νέα εικόνα, είδα ότι είχε μια ωραία ενημέρωση με περισσότερα πράγματα να κάνω. Είναι πραγματικά ωραίο!
Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι. Δυστυχώς, μπορεί να είναι μάλλον χρονοβόρο όσο περισσότερο φτάσετε. Αν έχετε χρόνο να αφιερώσετε, είναι πολύ διασκεδαστικό και πολύ επεκτατικό.
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά μου πήρε λίγο χρόνο (2 μήνες) για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω μετά το σεμινάριο, οπότε παρακαλώ να το κάνετε πιο σε βάθος και επίσης να προσθέσετε co-op
Φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, αλλά το UI είναι τόσο απίστευτα μικροσκοπικό που γίνεται εξαιρετικά απογοητευτικό γρήγορα. Ίσως να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια συσκευή αφής κάνοντας τα κουμπιά μεγαλύτερα. Επίσης, επιτρέψτε μου να κάνω μεγέθυνση πολύ πιο κοντά, αυτό θα βοηθήσει αρκετά.
Καλό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα μενού βοήθειας σχετικά με την αιτία επεξεργασίας όταν κατασκευάζετε ένα αυτοματοποιημένο μηχάνημα είτε η προσφυγή καλύπτεται από άλλο και δεν λειτουργεί
Καταπληκτικό παιχνίδι! Υπέροχο gameplay, υπέροχη μουσική. Παρόλα αυτά, έχω μερικά μικρά παράπονα: θα ήταν ωραίο να μπορούσατε να μεγεθύνετε περισσότερο την κάμερα, επειδή μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μετακινηθείτε στον χάρτη. Επίσης, πιστεύω ότι το εργαλείο διαγραφής θα πρέπει να απενεργοποιηθεί όταν αρχίσετε να προσθέτετε πράγματα. Μερικές φορές τελειώνω την προσθήκη και μετά κάνω κλικ σε κάτι και το διαγράφω κατά λάθος επειδή το εργαλείο διαγραφής ήταν ακόμα ενεργό. Ακόμα, υπέροχο παιχνίδι, πολύ διασκεδαστικό να παίξεις.